dilluns, 23 de novembre del 2015



EL NOSTRE QUART DIA 
AL TALLER



 En el nostre quart dia al taller, no vam anar al taller, ja que vam pujar a la sala d'informàtica i vam començar a escriure les entrades. 
Al primer de tot vam intentar crear el blog amb el correu de la Laia, però no és va poder fer així que ho vam fer amb el de l'Emma. El primer dia solament ens va donar temps de redactar el primer dia en el taller.


EL TERCER DIA AL
 TALLER


En el nostre tercer dia al taller, agafar una fusta i vam començar a dibuixar la nostre torre a escala, Com som tres noies vam agafar dos fustes més per així treballar totes. Quan vam acabar de dibuixar a les fustes, vam posar-nos les ulleres i els guants per començar a serrar. La Cristina i la Laia, van ser les primeres en serrar, i mentre l'Emma, acabava de fer les linies que quedaven. Quan la Emma va acabar, va posar-se al lloc de la Cristina, per ella buscar unes lletres boniques i xules per internet per fer el cartell per al nom del nostre pont: "PONTPORTDIVERSIÓ".
 

SEGON DIA AL TALLER


En el nostre segon dia al taller, en un foli blanc, vam dibuixar la planta, l'alçada i el perfil del plànol del nostre pont. Vam dibuixar-ho a escala i al costat vam posar les mesures amb que ho fariem a la realitat.